Bericht versturen
Chengdu Honors Technology Co.,Ltd
producten
Gevallen
Huis > Gevallen >
Latest Company Case About Hoe te om een Elektrische Auto in Snelle het Laden van gelijkstroom te laden Post
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Alice Wang
Contact nu
Post ons

Hoe te om een Elektrische Auto in Snelle het Laden van gelijkstroom te laden Post

2021-08-02
 Latest company case about Hoe te om een Elektrische Auto in Snelle het Laden van gelijkstroom te laden Post

                                           Hoe te om een Elektrische Auto in Snelle het Laden van gelijkstroom te laden Post

 

Terwijl de meeste elektrische voertuigen (EVs) thuis 's nachts of op het werk in de loop van de dag worden geladen, het Snelle kan Laden van gelijkstroom, aangezien het vaak wordt geroepen, een EV aan 80% binnen zo laden klein zoals 20-30 minuten. Zo, hoe het Snelle Laden van gelijkstroom op EV-bestuurders van toepassing zijn?

laatste bedrijfscasus over Hoe te om een Elektrische Auto in Snelle het Laden van gelijkstroom te laden Post  0

Niveau 3 die snel werkt tussen 400 – 1000V AC, leverend 50kW en hierboven laden. het over het algemeen slechts beschikbaar in openbare plaatsen, kan een voertuig aan 80% in ongeveer 20-30 minuten typisch laden.

 

Zodra de batterij van het voertuig aan 80% wordt geladen, vertraagt de factuurprijs om schade aan de batterij te verhinderen en wegens dit, wordt het geadviseerd om het snelle laden van gelijkstroom aan bereik 80% slechts te gebruiken en dan uw reis voort te zetten.

 

Snel is het laden een algemene voorwaarde en niet zijn alle het laden snelheden hetzelfde. Het laden de snelheid hangt van de specifieke batterijcapaciteit af van de auto, de sterkte van de het laden post, en de communicatie tussen de auto en de het laden post.

 

Momenteel, voor het snelle laden van gelijkstroom, heeft het CCS Combo, CHAdeMo-interface, moeten wij onze auto kennen de compatiable post hen dan snel laadt.

 

EVgo | Elektrisch voertuig (EV) het Laden Posten - EV Snelle Laders